תעשייה

תכנון מפעלים לתעשייה בכלל ולתעשיית המזון בפרט, הינו תחום הדורש מקצועיות וניסיון קודם, בשילוב עם יכולת לימוד וניתוח מהירים. להחלטות בתכנון מפעלים ובקשות לרישיון יצרן השלכות תפקודיות וכספיות ארוכות טווח. על התכנון להתבסס על אינטגרציה בין תחומים כגון הנדסת מכונות ומוצר, תהליכי זרימה, תקנים, נהלי בקרת איכות (HACCP, GMP ,ISO) ותקנות רישוי עסקים ורשות המזון במשרד הבריאות. מטרתנו התכנונית הראשונית היא לעבד מול היצרן פרוגרמה תפקודית תכנונית תוך בחינת מגוון של אפשרויות ובהתיחס לצרכיו כפי שמוגדרים בצורה משותפת. כל זאת תוך הסתכלות על מספר טווחי זמן ותסריטים עתידיים אפשריים. מכלול נתונים ומשתנים זה, מהווה את הבסיס להגדרת החזון האדריכלי-תפקודי-עיצובי והוא גם המפתח לבחינת ההצלחה/כשלון ביישום והקמת המפעל הלכה למעשה. ליווי שלנו את התכנון והביצוע משלב קביעת הפרוגרמה ועד גמר הבנייה מאפשר לנו את היכולת לפעול למימוש היעדים שהגדרנו.